Wie zijn we

Wij zijn Annemarie Zuiderveen, Raymond Pegge, Marleen Doornbos en Mirjam de Ridder vormen de maatschap van Groningerland Dierenartsen. Door onze ervaring kunnen we u verzekeren van eersteklas zorg voor uw dieren en uw zorg voor een gezonde veestapel.

Raymond Pegge

 

Werkzaam als rundveedierenarts sinds 2011. Geborgd rundveedierenarts en Koekompas gecertificeerd. Geniet van de vrijheid die het vak met zich meebrengt.

 

Betrokken, dienstbaar, vriendelijk, gedreven en ondernemend. Bij hem bent u aan het goede adres voor zowel bedrijfsadvisering als het leveren van zorg aan een individueel dier.

Annemarie Zuiderveen

 

Werkzaam als rundveedierenarts sinds 2001. Geborgd rundveedierenarts. Houdt van het in kaart brengen van mogelijke oorzaken van gedoe op uw bedrijf zodat u overzicht krijgt en gericht uw bedrijfsprobleem aan kunt pakken.

Ziet liever gezonde dieren dan zieke en draagt er dan ook graag aan bij de balans op uw bedrijf naar de goede kant te laten doorslaan. Verlost ook graag. Vriendelijk en direct als het moet. Doet verder alle voorkomende werkzaamheden.

Marleen Doornbos


Zit meer dan 20 jaar in het vak. Allround begonnen en heeft zich in de loop der jaren steeds meer ontwikkeld als rundveedierenarts. Na al die jaren nooit uitgeleerd: blijft gedreven, kalm en vriendelijk. Zit in het landelijke BVD expert team. Standvastig en professioneel. Draagt graag haar kennis over. Niet gespeend van enig gevoel voor humor.

 

Mirjam de Ridder