Wat bieden we

 

Wij hechten aan een persoonlijke band en investeren in een langdurige zakelijke relatie. We hebben het beste voor met u en uw bedrijf en zijn een betrouwbare partner. Daarom staan wij voor onafhankelijk advies en zorg op maat.

 

Wij zijn specialisten in diergezondheid en hebben overzicht op alle facetten in de veehouderij die van invloed zijn op de gezondheid van uw veestapel. Ons motto: samen streven naar gezonde, productieve dieren.

 

Collegiale band

Dierenartsenpraktijk Van Zeebroeck
Groningerland Dierenartsen komt deels voort uit de voormalige Landbouwhuisdieren tak van Dierenartsenpraktijk Van Zeebroeck. In elk vakgebied in de diergeneeskunde zien we dat er steeds meer sprake is van specialisatie waardoor de all round werkende dierenarts steeds zeldzamer wordt.

Band met Van Stad tot Wad dierenartsen
Veehouders zijn inmiddels behoorlijk kundig op het gebied van verlossen en de eerstelijns aanpak van het zieke dier. Dat betekent dat de diensten van dierenartsenpraktijken rustiger zijn geworden, maar het aanbod dat er is, is complexer van aard. Het ligt dan ook voor de hand in de diensten samen te gaan werken met andere praktijken die ook beschikken over geborgde rundveedierenartsen. Samen met Van Stad tot Wad delen wij de diensten omdat we al jaren op gezette tijden prettig samen hebben gewerkt en onze praktijkgebieden grotendeels overlappen.